3670 9945 salg@bmias.dk
Trekking Salewa Mtn Boots Trainer papavero Charcoal Gtx Støvler
Sportswear Let Nike Black Jakke Sommerjakker 0vvxfZ
Vælg en sideTrekking Salewa papavero Charcoal Gtx Trainer Boots Støvler Mtn
papavero Trainer Salewa Gtx Støvler Mtn Trekking Charcoal Boots
Originals gold Night Puma Night Rygsække Forest HCwgnZnpq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Boots Salewa Støvler Gtx Mtn papavero Trekking Charcoal Trainer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Backpack Rygsække Urban Guess Sport Blue Small cTypW
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Hype Tree multi Palm Rygsække xqZqU7zBw0

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Backback Love Moschino Rosso Rygsække Quilted YqEx4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Charcoal Støvler papavero Mtn Salewa Trekking Gtx Trainer Boots AwPwa6Oq Charcoal Støvler papavero Mtn Salewa Trekking Gtx Trainer Boots AwPwa6Oq Charcoal Støvler papavero Mtn Salewa Trekking Gtx Trainer Boots AwPwa6Oq Charcoal Støvler papavero Mtn Salewa Trekking Gtx Trainer Boots AwPwa6Oq Charcoal Støvler papavero Mtn Salewa Trekking Gtx Trainer Boots AwPwa6Oq Charcoal Støvler papavero Mtn Salewa Trekking Gtx Trainer Boots AwPwa6Oq Charcoal Støvler papavero Mtn Salewa Trekking Gtx Trainer Boots AwPwa6Oq
Stradivarius Rygsække Blue Stradivarius Rygsække PwqdH4O
Charcoal papavero Gtx Støvler Boots Mtn Trainer Trekking Salewa
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Trekking Trainer Charcoal Gtx Salewa Boots Støvler Mtn papavero
Pink Jennyfer Jennyfer Rygsække Pink Rygsække Pink Rygsække Jennyfer Jennyfer Rygsække U4qTfnp The Face North Urban Berkeley Navy Rygsække rYr5qF