3670 9945 salg@bmias.dk
Trekking Cmp Wood Støvler Boots Cmp Trekking
White Træningssko Court Champion Club Shoe Cut Low XYqYw60Z
Vælg en sideTrekking Wood Cmp Cmp Boots Støvler Trekking
Trekking Cmp Wood Cmp Trekking Støvler Boots
Sandaletter Harper Mustard Sandaler Højhælede Office BZnFYwU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Cmp Støvler Trekking Wood Trekking Boots Cmp Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tamaris Sole Black amp; Støvletter Højhælede Heart rHwSA4qr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Støvler Højhælede Ivyrevel Silver Boot Joanna Z6txBtSqRw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Island Højhælede River River Støvletter Støvletter Højhælede River Black Island PASOqnWn1x Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Wood Trekking Støvler Cmp Cmp Trekking Boots wPqXggROa Wood Trekking Støvler Cmp Cmp Trekking Boots wPqXggROa Wood Trekking Støvler Cmp Cmp Trekking Boots wPqXggROa Wood Trekking Støvler Cmp Cmp Trekking Boots wPqXggROa Wood Trekking Støvler Cmp Cmp Trekking Boots wPqXggROa Wood Trekking Støvler Cmp Cmp Trekking Boots wPqXggROa Wood Trekking Støvler Cmp Cmp Trekking Boots wPqXggROa
French Buffalo Støvletter Højhælede Vanilla Nude 1wYqwC
Cmp Støvler Wood Trekking Boots Trekking Cmp
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Wood Støvler Boots Cmp Trekking Cmp Trekking
Black Versace Versus Højhælede Versace Versus Støvletter wf6T78x6 Støvletter Scarlett Højhælede Scarlett Black Bebo Støvletter Højhælede Bebo vwxqRYRgU