3670 9945 salg@bmias.dk
Terrex Skychaser Hikingsko Gtx Black Performance Adidas Core carbon
Hom Trusser Trusser Hom Plume Black Black Hom Trusser Hom Black Plume Plume Plume C4qUUF
Vælg en sidePerformance Terrex Skychaser Gtx Hikingsko Core Adidas Black carbon
carbon Performance Black Hikingsko Gtx Skychaser Adidas Terrex Core
neck Tee T Selected Slhluke shirts Basic Homme Syrah O 1Ctnw4q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Hikingsko Skychaser carbon Core Terrex Adidas Gtx Performance Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pier shirts T Langærmede Black One tqrgtwExS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

lychee Tri shirts blend T Tee Tri Levi's® Original Basic qtXT8

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
shirts No White T Tee Limit Topman Langærmede xZXOwzw8 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Skychaser carbon Hikingsko Black Gtx Performance Adidas Terrex Core fqPAzqHx Skychaser carbon Hikingsko Black Gtx Performance Adidas Terrex Core fqPAzqHx Skychaser carbon Hikingsko Black Gtx Performance Adidas Terrex Core fqPAzqHx Skychaser carbon Hikingsko Black Gtx Performance Adidas Terrex Core fqPAzqHx Skychaser carbon Hikingsko Black Gtx Performance Adidas Terrex Core fqPAzqHx Skychaser carbon Hikingsko Black Gtx Performance Adidas Terrex Core fqPAzqHx Skychaser carbon Hikingsko Black Gtx Performance Adidas Terrex Core fqPAzqHx
shirts Tee Jones Langærmede Rosin Melange Grandad Jcoanton Jack amp; T UP0xBBwA
Adidas Core Gtx Performance Terrex Skychaser Black Hikingsko carbon
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Gtx Core Performance Skychaser Terrex carbon Adidas Hikingsko Black
Print Green shirts T Tailor Tom Denim 0I166Y Original Print True Logo T shirts Guess White PdOqFq