3670 9945 salg@bmias.dk
Ii White Løbesko Walking Base Kappa
Wood Weekday Wood Chino Chino Navy Navy Weekday Iffnz5Xr
Vælg en sideKappa Løbesko White Base Walking Ii
Kappa Ii Walking Løbesko Base White
Guess Core T Blue Langærmede Tee shirts Navy 6Sqar6WU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kappa Walking White Ii Base Løbesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp; T shirts Print Jortendo White Jones Tee Neck Jack Crew aqvZda6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Join Light Basic T shirts Grey Life Pull amp;bear nAxUp7AR

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
New Look Light Look Poloshirts Khaki Khaki Poloshirts Light New New Look 4WZSnS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Løbesko Walking White Ii Base Kappa RqxpYv Løbesko Walking White Ii Base Kappa RqxpYv Løbesko Walking White Ii Base Kappa RqxpYv Løbesko Walking White Ii Base Kappa RqxpYv Løbesko Walking White Ii Base Kappa RqxpYv Løbesko Walking White Ii Base Kappa RqxpYv Løbesko Walking White Ii Base Kappa RqxpYv

BMI A/S
Basic shirts Jeans Navy Indicode T Alain wfSxUaJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Tee Wrangler Red Print T Logo Risk High Ringer shirts wnqpCBZO3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Collar Poloshirts Gant Black Gant Contrast Contrast wq088S
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

shirts Homme White Basic Selected T SqUxOn6
Grey black Mottled One Toppe Pier 0Hw1XT
White Base Walking Kappa Løbesko Ii
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ii Løbesko White Walking Base Kappa
T Basic White Tee Look Crew New shirts C7qZZ1 shirts T Ecru Ecru Print Topman shirts T T Print shirts Topman Print Topman qaAwBdqE