3670 9945 salg@bmias.dk
steam Columbia Hikingsko Ii Outdry Terrebonne Black
Zaro Blanco Ankelstøvler Brenda Isnesbo Zaro Brenda Ankelstøvler Blanco Isnesbo wqAC8nE
Vælg en sidesteam Black Outdry Columbia Hikingsko Ii Terrebonne
steam Terrebonne Ii Outdry Black Hikingsko Columbia
Sandaletter Højhælede Counter Ink Sandaler Lost Lexi Nude Block qIxXn48w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Columbia steam Ii Hikingsko Outdry Terrebonne Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tåsplit M Anna Field Rose Sandaler Gold OqqnBCwt
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Marco Plateausandaler Marco Tozzi Tozzi Taupe wU5nnHqC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Larenna Aldo Højhælede Sandaletter Bone Sandaler dTUTqw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

steam Terrebonne Hikingsko Outdry Ii Black Columbia x1CdXqTwq steam Terrebonne Hikingsko Outdry Ii Black Columbia x1CdXqTwq steam Terrebonne Hikingsko Outdry Ii Black Columbia x1CdXqTwq steam Terrebonne Hikingsko Outdry Ii Black Columbia x1CdXqTwq steam Terrebonne Hikingsko Outdry Ii Black Columbia x1CdXqTwq steam Terrebonne Hikingsko Outdry Ii Black Columbia x1CdXqTwq steam Terrebonne Hikingsko Outdry Ii Black Columbia x1CdXqTwq
Sandaler Perkins Sandaletter Dorothy Romy Gold Højhælede ItvqnCTw
Columbia Hikingsko steam Outdry Black Ii Terrebonne
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Outdry Hikingsko Ii Columbia steam Terrebonne
Sandaler Marco Tozzi Marco Tozzi Silver Silver Sandaler U4fWwTxT6q Plateausandaler Chili Plateausandaler Chili Tamaris Chili Plateausandaler Tamaris Plateausandaler Tamaris Tamaris PwxZCanCq