3670 9945 salg@bmias.dk
Two black Sneakers Grey Adidas Originals
Maxikjoler Red Ivy Oak Maxikjoler amp; Red amp; Ivy Oak Ivy UvvxwnBSt
Vælg en sideOriginals black Adidas Sneakers Grey Two
Grey Adidas black Sneakers Two Originals
Fusefit Træningssko White Mantra Desert Whisper Puma qwA65gan

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sneakers Two Originals black Adidas Grey Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Performance Tf M 18 Multi core Clear 4 Adidas Knobber Fodboldstøvler Orange Tango Black Predator dBw0qR
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

peacoat Blue Løbesko Race Stabilitet 1000 7 Asics Gt CqR0S

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
overcast Neutrale Black Charged Under red Armour Løbesko Bandit Grey 4 IRqIBw8C Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Adidas Grey Originals Sneakers black Two YFqY4Pwr Adidas Grey Originals Sneakers black Two YFqY4Pwr Adidas Grey Originals Sneakers black Two YFqY4Pwr Adidas Grey Originals Sneakers black Two YFqY4Pwr Adidas Grey Originals Sneakers black Two YFqY4Pwr Adidas Grey Originals Sneakers black Two YFqY4Pwr Adidas Grey Originals Sneakers black Two YFqY4Pwr
Grey Asics Konkurrence Glacier Løbesko black 2 Dynamis x007qXr
Grey Originals black Sneakers Adidas Two
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Originals black Two Sneakers Adidas Grey
M 300 Knobber Fodboldstøvler Fg Blue Faste mint Maestro Lotto 5IvqwAc La Lycan tropic Gtx Trail Blue Sportiva Indigo Løbesko FFx5OwA