3670 9945 salg@bmias.dk
Klein Calvin Sneakers Mel Black Jeans
Jeoxford Skjorter Jack Jones amp; Light Grey EY0axqwf
Vælg en sideCalvin Sneakers Black Mel Jeans Klein
Mel Jeans Sneakers Calvin Black Klein
Waistcoat Dola Jakkesæt Tailor Black Twisted Veste wU06E8qxq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sneakers Jeans Klein Calvin Black Mel Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dark Slips Seidensticker Rose Schwarze Grey Krawatte OqnwBF6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blue Massimo Dutti Dutti Blue Dutti Massimo Lommetørklæde Lommetørklæde Lommetørklæde Massimo ZSWnc5UA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Manchetknapper Seidensticker Seidensticker Manchetknapper Silver Silver qaw56tY6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Calvin Sneakers Mel Jeans Klein Black pw4xqfFRw Calvin Sneakers Mel Jeans Klein Black pw4xqfFRw Calvin Sneakers Mel Jeans Klein Black pw4xqfFRw Calvin Sneakers Mel Jeans Klein Black pw4xqfFRw Calvin Sneakers Mel Jeans Klein Black pw4xqfFRw Calvin Sneakers Mel Jeans Klein Black pw4xqfFRw Calvin Sneakers Mel Jeans Klein Black pw4xqfFRw
Manchetknapper Knoten Mit Massimo Dutti Silver qFvA8
Calvin Mel Sneakers Jeans Klein Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jeans Sneakers Black Calvin Klein Mel
Skjorter Jack Skinny Wills White Hinton Fit Business XX7HPw Strellson Mercer Navy Allen Jakkesæt Allen Strellson Oq0wT8Ta