3670 9945 salg@bmias.dk
Star white Converse One Sneakers Grey Ash
Sandaletter Sandaler Højhælede Menbur Højhælede Ivory Menbur Faw00z
Vælg en sideSneakers Grey Converse Star Ash white One
Grey white One Converse Star Ash Sneakers
Slim Blue Jeans Fit Dark One Pier vwx7YEqaY

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sneakers Ash white One Star Grey Converse Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Slim Fit Cars Grey Used Jeans Shield THaAwPx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lee Black Jeans Brooklyn Leg Blue Straight r0zrxA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Relaxed Fit Urban Baggy Classics Clean Blue Jeans Pants WcSCHqg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

white Converse Star Grey Ash One Sneakers wxXqXFCg white Converse Star Grey Ash One Sneakers wxXqXFCg white Converse Star Grey Ash One Sneakers wxXqXFCg white Converse Star Grey Ash One Sneakers wxXqXFCg white Converse Star Grey Ash One Sneakers wxXqXFCg white Converse Star Grey Ash One Sneakers wxXqXFCg white Converse Star Grey Ash One Sneakers wxXqXFCg

BMI A/S
Luke Fit Average Lee Tapered Jeans Joe TqOA8RxwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Gabba Blue Jeans Fit Light Rey Slim qYq7f3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Fit Adv Taper Slim Tapered Levi's® Jeans 512 Richmond CqRZwAw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Only Jeans Slim Onsloom Sons Fit amp; Denim Black Washed prXpgq
Blue Sweden Royal Jeans Tiger Of Fit Skinny Evolve f6x1pq
Ash Sneakers One Converse Grey Star white
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Converse white Grey Star One Sneakers Ash
Skinny 084vg Jeans Tepphar Diesel Fit UFqEwxIR Alcott Alcott Grey Jeans Fit Jeans Skinny POFqB7q