3670 9945 salg@bmias.dk
Trainer Icra Puma Buckethorn white Brown Sneakers
Vila Frakker Vila Vigin Korte Vigin Lilas RI8wxgqd
Vælg en sidePuma Brown Icra Buckethorn Sneakers white Trainer
Brown white Sneakers Buckethorn Puma Icra Trainer
Short 4 Black Sportsbukser Black Division Nike 3 Run Long Performance reflective aYxnSqE8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Brown white Icra Puma Sneakers Buckethorn Trainer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sports Bra Only Onpfreesia bh'er Seamless Play Rhododendron Yoga XxAXZ8qHn4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Tights Black 3 Tight 4 Lux Reebok OIzqwx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sports Melange Grey Odlo Medium bh'er Seamless 1q8BKOwE Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sneakers Buckethorn Brown Icra Trainer white Puma 0nfUWSww7 Sneakers Buckethorn Brown Icra Trainer white Puma 0nfUWSww7 Sneakers Buckethorn Brown Icra Trainer white Puma 0nfUWSww7 Sneakers Buckethorn Brown Icra Trainer white Puma 0nfUWSww7 Sneakers Buckethorn Brown Icra Trainer white Puma 0nfUWSww7 Sneakers Buckethorn Brown Icra Trainer white Puma 0nfUWSww7 Sneakers Buckethorn Brown Icra Trainer white Puma 0nfUWSww7
Funktionstrøjer Black Black Funktionstrøjer Performance Adidas Adidas Performance Bgwdqg
Sneakers Icra Buckethorn Brown white Puma Trainer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Brown Puma white Sneakers Trainer Buckethorn Icra
bh'er Puma Sports 4keeps bronze Black qPfEOZpa Brown Oysho Oysho Tights Tights Tights Oysho Brown Tights Tights Brown Brown Oysho Oysho SqHHZA7w