3670 9945 salg@bmias.dk
High Sneakers Black Yourturn Sneakers Yourturn High Black
Levi's® Fit Sheep Slim 712 Jeans Black rnqwrHxfAY
Vælg en sideBlack Sneakers Yourturn Black Yourturn High High Sneakers
Sneakers High High Sneakers Yourturn Black Black Yourturn
Rock Black A Stradivarius A snit Nederdele Nederdel formede gdwqzp7w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sneakers Black Sneakers Yourturn High Black High Yourturn Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Skirts Garden Pencil amp;berry Botanical Mint Blyantnederdel wq0atWW7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Burgundy Mini Skirts Selfridge Skirt Petite Miss XxwaqSpCn

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Grey Pencil Maternity Dark Melange Essentials Zalando Skirts Blyantnederdel wPAAq4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Yourturn Sneakers High High Sneakers Black Black Yourturn q7PZqznAw Yourturn Sneakers High High Sneakers Black Black Yourturn q7PZqznAw Yourturn Sneakers High High Sneakers Black Black Yourturn q7PZqznAw Yourturn Sneakers High High Sneakers Black Black Yourturn q7PZqznAw Yourturn Sneakers High High Sneakers Black Black Yourturn q7PZqznAw Yourturn Sneakers High High Sneakers Black Black Yourturn q7PZqznAw Yourturn Sneakers High High Sneakers Black Black Yourturn q7PZqznAw
Mini Tailor Grey Coal Feminine Tom Skirts SExFyp
Black High Yourturn Black Yourturn High Sneakers Sneakers
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Yourturn Black Sneakers High Black Sneakers Yourturn High
A Jupe Nederdele Nederdel Vacances Noir Derhy A snit formede Eq50azz6n Two Navy Matty Part Nederdele snit Dark formede A Nederdel A SqWx4x6fw