3670 9945 salg@bmias.dk
Polo Lauren Ralph Hanford Sneakers Newport Navy
Black Støvler Even amp;odd Højhælede Even amp;odd q0q4X7
Vælg en sideSneakers Polo Newport Hanford Navy Lauren Ralph
Lauren Hanford Navy Newport Sneakers Polo Ralph
Antique Jeans Trussardi Pink Pumps Højhælede Decollete wRx1qxO6

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Navy Ralph Hanford Polo Sneakers Lauren Newport Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Peter Kaiser Pumps Højhælede Peter Blue Kaiser ra0nqrwO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Supper Højhælede Look New Mid Pumps Blue CO5ZqxwZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Højhælede Office Black Pumps Office Highball Pumps Highball Højhælede EnTxWw6qZ Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Polo Hanford Sneakers Navy Ralph Newport Lauren r4zrw1 Polo Hanford Sneakers Navy Ralph Newport Lauren r4zrw1 Polo Hanford Sneakers Navy Ralph Newport Lauren r4zrw1 Polo Hanford Sneakers Navy Ralph Newport Lauren r4zrw1 Polo Hanford Sneakers Navy Ralph Newport Lauren r4zrw1 Polo Hanford Sneakers Navy Ralph Newport Lauren r4zrw1 Polo Hanford Sneakers Navy Ralph Newport Lauren r4zrw1
Pumps Buckle Only Onlchloe Shoes Højhælede Black Double wtXX4qaZ
Hanford Navy Sneakers Lauren Newport Ralph Polo
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Polo Navy Lauren Newport Sneakers Ralph Hanford
Højhælede Pumps Højhælede Schwarz Pumps Gabor Schwarz Gabor Gabor vfwC6 New Højhælede Look Spectacle Oatmeal Pumps rprCnq