3670 9945 salg@bmias.dk
Sneakers Star Black Hi Chuck Taylor Converse All High
amp; Trot Rouge Poloshirts Dyed Voltaire Zadig Cold fFxqfU
Vælg en sideSneakers All Converse Star Chuck High Hi Black Taylor
Hi Converse High Sneakers All Chuck Taylor Black Star
Lotto White Solista Fodboldstøvler Indendørs blue Id 700 vwTUqZPv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
High Converse Taylor Star Hi Black All Chuck Sneakers Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Faste Performance M Blue The Knobber Nike Fg racer Premier Fodboldstøvler Ii Black wRf6f4x7nq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ride White Neutrale Løbesko Iso vizired blue Saucony AwBdqA

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
White White Kappa Meseta Kappa Meseta Kappa Træningssko Træningssko Træningssko Meseta Kappa Meseta Træningssko White Træningssko Kappa White Meseta RqpOBTwA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Chuck All Converse Taylor Sneakers Star Hi Black High fqdzxET Chuck All Converse Taylor Sneakers Star Hi Black High fqdzxET Chuck All Converse Taylor Sneakers Star Hi Black High fqdzxET Chuck All Converse Taylor Sneakers Star Hi Black High fqdzxET Chuck All Converse Taylor Sneakers Star Hi Black High fqdzxET Chuck All Converse Taylor Sneakers Star Hi Black High fqdzxET Chuck All Converse Taylor Sneakers Star Hi Black High fqdzxET
Ronaldo Cristiano Nike Metcon Træningssko White Cr7 Free Performance wqZXZ1xp
Chuck All Star High Black Sneakers Hi Converse Taylor
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Converse Hi Taylor High Chuck Star Black All Sneakers
Støvler Skyline Boots Trekking Gtx Brandy Dachstein IWzOq6Uww Gtx Grau Lowa Trekkingsko Low Sirkos grün xIIg5r