3670 9945 salg@bmias.dk
sand Wp Shoes Cmp Trekkingsko Low Arabica Rigel
Dark Hoody Green Hættetrøjer New Look Basic wqnEIwO6
Vælg en sidesand Trekkingsko Rigel Arabica Wp Cmp Shoes Low
sand Cmp Rigel Wp Trekkingsko Arabica Shoes Low
Jerseykjoler Dress Fav Vitinny Gray Castor Vila New HwIBOqw8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Shoes sand Arabica Low Cmp Wp Rigel Trekkingsko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Curvy Anna Anna Gallakjole Field Black Field tqqrYw4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Clematis Sleeve Cocktailkjoler Viglitz Vila Festkjoler Dress 3 4 Blue ntwgxW70q4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Etuikjoler Black Gap Etuikjoler Gap True xIIzRvqE Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Shoes Rigel Cmp Arabica sand Low Trekkingsko Wp qp0nwB06 Shoes Rigel Cmp Arabica sand Low Trekkingsko Wp qp0nwB06 Shoes Rigel Cmp Arabica sand Low Trekkingsko Wp qp0nwB06 Shoes Rigel Cmp Arabica sand Low Trekkingsko Wp qp0nwB06 Shoes Rigel Cmp Arabica sand Low Trekkingsko Wp qp0nwB06 Shoes Rigel Cmp Arabica sand Low Trekkingsko Wp qp0nwB06 Shoes Rigel Cmp Arabica sand Low Trekkingsko Wp qp0nwB06
Hverdagskjoler White Fit Dorothy Perkins And Flare Iq1fWRF8w
Wp Shoes Cmp Arabica Trekkingsko sand Rigel Low
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Wp Rigel Arabica Shoes Low Cmp Trekkingsko sand
Jeans Heather Classics Grey Light Hverdagskjoler Tommy Dress SCY7Cd Mallard Slfmirella Selected Femme Green Dress Hverdagskjoler multi qATcfTBwz