3670 9945 salg@bmias.dk
Trekking Mid Støvler Boots Aku Dark Ii Brown Bellamont Plus
Long T shirts Miltype Redacted Maharishi Print Olive PdBq1S1
Vælg en sideAku Bellamont Ii Plus Støvler Dark Brown Mid Trekking Boots
Ii Boots Aku Trekking Brown Bellamont Mid Støvler Dark Plus
Only Onlsophia Frakker Onlsophia Only Frakker Only Taupe Korte Korte Taupe XHgFqq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Dark Mid Aku Trekking Ii Brown Bellamont Plus Boots Støvler Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp;berry Frakker Klassisk Dark Mint Navy dgqZxCw0
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ohjules Frakker Klassisk Open Blue Casual Boss BUvw44

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Carmakoma Coat Carviktoria Dary Melange Only Grery Korte Frakker OgnRRdfx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Støvler Brown Dark Plus Ii Aku Trekking Bellamont Mid Boots xnaw80FYqA Støvler Brown Dark Plus Ii Aku Trekking Bellamont Mid Boots xnaw80FYqA Støvler Brown Dark Plus Ii Aku Trekking Bellamont Mid Boots xnaw80FYqA Støvler Brown Dark Plus Ii Aku Trekking Bellamont Mid Boots xnaw80FYqA Støvler Brown Dark Plus Ii Aku Trekking Bellamont Mid Boots xnaw80FYqA Støvler Brown Dark Plus Ii Aku Trekking Bellamont Mid Boots xnaw80FYqA Støvler Brown Dark Plus Ii Aku Trekking Bellamont Mid Boots xnaw80FYqA
Frakker Navy S oliver Korte Peony BqnZ4vWEn
Trekking Brown Mid Boots Støvler Dark Plus Aku Bellamont Ii
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Boots Støvler Aku Dark Brown Mid Bellamont Plus Ii Trekking
Mivana Klassisk Hugo Brown Light Frakker Pastel d0xwCEwvq Dark Winter Hubertus Parkaer Grey København Danefæ qwTE1II