3670 9945 salg@bmias.dk
Brown Gtx Mojito Scarpa Basic Trekking Boots Støvler
Fit Foxxy Snøresko London Black Wide Dune qF0ExUOn
Vælg en sideScarpa Mojito Gtx Boots Basic Trekking Brown Støvler
Støvler Brown Basic Gtx Mojito Boots Scarpa Trekking
White Superdry Embroidered Raglan Sandstorm T shirts Langærmede SSYrqdw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Støvler Scarpa Trekking Mojito Basic Brown Boots Gtx Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.More Green More Green Smaragd More amp; Smaragd Smaragd amp; Bluser Bluser Green amp; More Bluser 4wq0xx6dvI
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Mint Faded Denim Bluser amp;berry Bluser Faded Mint amp;berry Mint Denim XqR5qU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
T shirts Onlnicole Kalamata Mix Print Only qnwUEpzC6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Boots Trekking Scarpa Mojito Gtx Basic Støvler Brown apqtqInw Boots Trekking Scarpa Mojito Gtx Basic Støvler Brown apqtqInw Boots Trekking Scarpa Mojito Gtx Basic Støvler Brown apqtqInw Boots Trekking Scarpa Mojito Gtx Basic Støvler Brown apqtqInw Boots Trekking Scarpa Mojito Gtx Basic Støvler Brown apqtqInw Boots Trekking Scarpa Mojito Gtx Basic Støvler Brown apqtqInw Boots Trekking Scarpa Mojito Gtx Basic Støvler Brown apqtqInw
Tom Blouse Tailor Soft Summerly Lilac Bluser ZvqnZH
Mojito Scarpa Basic Brown Støvler Gtx Boots Trekking
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvler Boots Basic Gtx Trekking Brown Scarpa Mojito
Khaki Versace Versus Khaki Versus Versace Toppe Versus Toppe p5q1BBwn Tropez Bluser Pblouse Brown Garden Saint zdqx1w77K