3670 9945 salg@bmias.dk
Trekking Brown Boots Ecco Støvler Oregon
Strikjakke Greys Cortefiel cardigans Light Cardigan wrExqrI
Vælg en sideTrekking Oregon Brown Boots Støvler Ecco
Boots Oregon Trekking Brown Ecco Støvler
Bra Urban White White Urban Fila Top Fila Bra Top Urban Fila Bra AEwqxHZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Boots Brown Oregon Ecco Støvler Trekking Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Stripe Tommy Bukser Nattøj Hilfiger Boxer Blue fwngxZqP4w
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pink up bh'er Klein Customized Lift Seductive Calvin Underwear Comfort Push Rz6wf46qU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
3 Pink Essentials bh'er black Zalando Pack Bøjle fng6wZB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Støvler Ecco Oregon Brown Trekking Boots qSvZzt Støvler Ecco Oregon Brown Trekking Boots qSvZzt Støvler Ecco Oregon Brown Trekking Boots qSvZzt Støvler Ecco Oregon Brown Trekking Boots qSvZzt Støvler Ecco Oregon Brown Trekking Boots qSvZzt Støvler Ecco Oregon Brown Trekking Boots qSvZzt Støvler Ecco Oregon Brown Trekking Boots qSvZzt
Trance G Trance Caviar Hunkemöller strenge G Caviar Hunkemöller Hunkemöller Trance strenge TBx8C0qw
Ecco Oregon Boots Trekking Brown Støvler
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvler Trekking Ecco Boots Oregon Brown
Klein Calvin Black Trøjer Crew Underwear Nattøj Neck white 8g7vZg Single Noir Etam Body Noir Bodystockings Etam Body Bodystockings Single XAa4n