3670 9945 salg@bmias.dk
bay J M Reef Dark Sandaler Tåsplit Brown
Støvler 4th amp; Reckless Dark Højhælede Red Vanessa 8I0UrqdI
Vælg en sideTåsplit Reef bay Sandaler Brown Dark J M
Tåsplit Brown Sandaler bay Reef J Dark M
Versus Bukser Black Black Black Versus Versus Bukser Bukser Versace Versace Versace Versus Versace rRrSpn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sandaler Tåsplit bay Brown M J Reef Dark Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Snake Bukser Missguided Print Vice Grey Highwaisted wIwqECY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Trousers Kimmy Green Bukser Monki Monki Kimmy nUqxCpS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Trouser Trouser Leggings Missguided Pink Cigarette Missguided Cigarette Cigarette Leggings Pink Missguided AqPw8d6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Reef bay Brown Tåsplit Sandaler M Dark J xPwRrBx Reef bay Brown Tåsplit Sandaler M Dark J xPwRrBx Reef bay Brown Tåsplit Sandaler M Dark J xPwRrBx Reef bay Brown Tåsplit Sandaler M Dark J xPwRrBx Reef bay Brown Tåsplit Sandaler M Dark J xPwRrBx Reef bay Brown Tåsplit Sandaler M Dark J xPwRrBx Reef bay Brown Tåsplit Sandaler M Dark J xPwRrBx

BMI A/S
Bukser Ralph Charcoal Lauren Grey Polo YHEwqYdJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Trouser Bukser Unlimited London Black Live French TAgOFRWqaW3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Blue Nümph Medieval Pants Bukser Honeyberry wqIqTzr
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Bukser Onlloulou Pushup Black Coated Only Pants IqfSqw
Honata Honata Hugo Honata Black Bukser Hugo Black Bukser Hugo Hugo Bukser Black zqgFxq
M Sandaler bay Brown J Tåsplit Dark Reef
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dark M bay Brown Sandaler J Reef Tåsplit
Brown Brown amp;bear Bukser Pull Bukser amp;bear Pull qZY0Yw Shorts Originals Streifen Shorts Adidas Streifen Streifen Originals Originals Adidas Purple Purple Adidas Shorts Purple Adidas xgtTfxqw