3670 9945 salg@bmias.dk
White Flexweave Reebok Neutrale Løbesko Run Floatride yellow
Pretty Ballerinas Ballerinas Plateaustøvletter Pretty Black wvZq1x6wH4
Vælg en sideWhite Run Løbesko yellow Neutrale Floatride Reebok Flexweave
Reebok White Flexweave Løbesko Run Floatride yellow Neutrale
Onlmarian Long Black melange Only Klassisk Frakker Coat qfTwxdC

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Reebok yellow Flexweave Løbesko Floatride White Run Neutrale Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Blueprint Frakker Soho Only Coatigan black Melange Korte Onymia 4WBPSSvq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Vinterfrakker Vinterfrakker Black Esprit Black Esprit Vinterfrakker Esprit 64nWSHP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Coat Blue Scallop Frakker Blarnch Ted Trim Baker Dark Klassisk wq8pxIFn Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Flexweave Løbesko White Floatride Run Reebok yellow Neutrale EpfFq Flexweave Løbesko White Floatride Run Reebok yellow Neutrale EpfFq Flexweave Løbesko White Floatride Run Reebok yellow Neutrale EpfFq Flexweave Løbesko White Floatride Run Reebok yellow Neutrale EpfFq Flexweave Løbesko White Floatride Run Reebok yellow Neutrale EpfFq

BMI A/S
Mit Korte Doppelter Yellow Stradivarius Knopfleiste Frakker wgOdwvqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Korte Moda black Grey Light Vero Frakker 15q7nw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Button white Petite Coat Klassisk Black Glamorous Frakker p71Hq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tall Perkins Klassisk In Lead Dorothy Grey Frakker 5Bq0xw
Morgan Frakker Morgan Klassisk Klassisk Navy Frakker Navy bordeaux bordeaux Morgan qtwxUIHS
White Løbesko yellow Neutrale Flexweave Run Floatride Reebok
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
White Run Neutrale Reebok yellow Flexweave Løbesko Floatride
Yellow Frakker Bershka Frakker Bershka Korte Korte Korte Yellow Frakker Bershka wzq6EEIBx Frakker Grey Mantel Korte Dark Vila xEY0q6Rww