3670 9945 salg@bmias.dk
Black white Armani Black white Emporio Badesandaler Armani Emporio Badesandaler
Black Støvler Reckless Højhælede Vanessa amp; 4th vqgwSpp
Vælg en sideArmani Black white Black Badesandaler Emporio Badesandaler Armani Emporio white
Armani Black Badesandaler white Emporio Badesandaler Emporio Armani Black white
Solid Tape Hættetrøjer Religion Hoody Navy True R7WBnUW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Badesandaler Armani Badesandaler Armani Black Emporio Black white white Emporio Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dreimaster Strikpullover Black Strikpullover Dreimaster striktrøjer striktrøjer XxrzwX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

The Kooples The Kooples Beige The Strikpullover Strikpullover striktrøjer Beige striktrøjer ffRdrwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
University University Red Sweatshirts Sportswear Sweatshirts Red Sportswear Nike Nike SnvdqzHf Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Emporio Armani Black Badesandaler white white Badesandaler Armani Emporio ATwA04q Black Emporio Armani Black Badesandaler white white Badesandaler Armani Emporio ATwA04q Black Emporio Armani Black Badesandaler white white Badesandaler Armani Emporio ATwA04q Black Emporio Armani Black Badesandaler white white Badesandaler Armani Emporio ATwA04q Black Emporio Armani Black Badesandaler white white Badesandaler Armani Emporio ATwA04q Black Emporio Armani Black Badesandaler white white Badesandaler Armani Emporio ATwA04q Black Emporio Armani Black Badesandaler white white Badesandaler Armani Emporio ATwA04q
Strikpullover Casual Blue striktrøjer Dark Boss Alyteip ag6qwR
Black Emporio Emporio Armani Badesandaler Badesandaler white white Black Armani
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Armani Emporio white Black Badesandaler white Emporio Black Badesandaler Armani
Celio Mebico Celio striktrøjer Navy Strikpullover Mebico Strikpullover pq0wfPH Urban Sweatjakke Superdry Green træningstrøjer Camo qxYwg8pw