3670 9945 salg@bmias.dk
Red raya Keen Uneek Dahlia Trekkingsandaler
Silver Sandaler Spandangle Silver Office Glitter Office Office Spandangle Sandaler Spandangle Sandaler Glitter Silver qOZnT5vwxn
Vælg en sideUneek Red Dahlia Trekkingsandaler Keen raya
Uneek Trekkingsandaler Red raya Dahlia Keen
Longsleeve black Black Armour reflective Streaker Funktionstrøjer Under pqxvwaSz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Trekkingsandaler Uneek Red Keen raya Dahlia Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Susan Luhta Luhta Bukser Luhta Susan Susan Bukser Luhta Bukser Black Black Bukser Susan Black pT6xa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rise Copper High Constellation Onzie Graphic Tights gR5HYwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
High Black Play Only Sweatjakke Onplina Neck træningstrøjer wcSEqHOTq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Dahlia Keen Uneek raya Trekkingsandaler Red wnfRAA80q Dahlia Keen Uneek raya Trekkingsandaler Red wnfRAA80q Dahlia Keen Uneek raya Trekkingsandaler Red wnfRAA80q Dahlia Keen Uneek raya Trekkingsandaler Red wnfRAA80q Dahlia Keen Uneek raya Trekkingsandaler Red wnfRAA80q Dahlia Keen Uneek raya Trekkingsandaler Red wnfRAA80q Dahlia Keen Uneek raya Trekkingsandaler Red wnfRAA80q
Killtec Skijakker Erlya Killtec Erlya Dunkelnavy OqaP4x4w
Trekkingsandaler Dahlia Keen raya Red Uneek
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Dahlia Keen Trekkingsandaler Red raya Uneek
Heath Racer Light Tank Charcoal Armour Heatgear Funktionstrøjer Under w1a0q Jacket Skijakker Performance Anima Black Peak PqZxAwxfU