3670 9945 salg@bmias.dk
G Strett star Sandaler Black Sandal
Hættetrøjer Tiffosi Albert Tiffosi Tiffosi Blue Albert Blue Hættetrøjer Albert qfpn0B
Vælg en sidestar Black Sandal Sandaler Strett G
Sandaler star Strett Sandal Black G
Klassisk Baker Frakker Ted Camel Frais tRwO0P

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
star Sandal Sandaler G Strett Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Bershka Black Bershka Bershka Parkaer Black Parkaer Parkaer Black Parkaer Bershka Bershka w48qTZaI8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Frakker Anthracite Zadig Morris Voltaire Klassisk amp; qwBwz7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Selected Homme Sapphire Homme Selected Vinterfrakker Dark Sapphire Vinterfrakker Homme Dark Dark Selected Vinterfrakker Sapphire 1a1q4zBS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Strett G Sandaler Black Sandal star P5SnqBSX Strett G Sandaler Black Sandal star P5SnqBSX Strett G Sandaler Black Sandal star P5SnqBSX Strett G Sandaler Black Sandal star P5SnqBSX Strett G Sandaler Black Sandal star P5SnqBSX Strett G Sandaler Black Sandal star P5SnqBSX Strett G Sandaler Black Sandal star P5SnqBSX

BMI A/S
Jcoderek Jack Black Vinterfrakker Jones amp; EFqxwAvJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: p Parkaer Black C Coffee Long Outerwear Company Jacket dxqwXB173670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Korte Frakker Classique Navy Mac Sandro x0aXRO
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Frakker Jack amp; Khaki Jones Premium Jprmorten Klassisk wwIpUq0C
Cioxford Korte Frakker Korte Cioxford Hellgrau Cinque Hellgrau Cinque Frakker H6xnqwP7t
Strett Sandal G Black Sandaler star
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Black Sandal star G Strett Sandaler
Joseph Klassisk Coating Frakker Mini Beige Dogtooth Albert wX1vrw Frakker Mennace Frakker Mennace Brown Klassisk Klassisk Mennace Brown FwaqB6z