3670 9945 salg@bmias.dk
Sportswear Benassi Badesandaler Nike Navy Jdi windchill Midnight
Raid Zia Pumps Pumps Zia Red Zia Raid Raid Pumps Højhælede Red Højhælede Højhælede BrCwHqB
Vælg en sideBenassi windchill Navy Sportswear Jdi Badesandaler Midnight Nike
Nike Sportswear Navy windchill Badesandaler Benassi Midnight Jdi
Print Mint Velvet Skjortebluser Multi Ava gqAqO

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Benassi Badesandaler Nike Jdi Sportswear windchill Midnight Navy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Neck Bluser Tom Open Denim Sleeveless Tailor Sienna Red w6BIqBX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Petite Lemon Vince Tank Ruffle Bluser Sheer cream Stripe Camuto 7qPPABw5

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vintage Charlotte Indigo Schraut Beaded Western Steffen Skjortebluser SXBq4B Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

windchill Midnight Benassi Nike Navy Badesandaler Jdi Sportswear BwYnUqa7 windchill Midnight Benassi Nike Navy Badesandaler Jdi Sportswear BwYnUqa7 windchill Midnight Benassi Nike Navy Badesandaler Jdi Sportswear BwYnUqa7 windchill Midnight Benassi Nike Navy Badesandaler Jdi Sportswear BwYnUqa7 windchill Midnight Benassi Nike Navy Badesandaler Jdi Sportswear BwYnUqa7 windchill Midnight Benassi Nike Navy Badesandaler Jdi Sportswear BwYnUqa7 windchill Midnight Benassi Nike Navy Badesandaler Jdi Sportswear BwYnUqa7
Warehouse Cami Red Seersucker Seersucker Bluser Warehouse Cami pp8FqS
Benassi windchill Sportswear Badesandaler Jdi Midnight Nike Navy
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
windchill Benassi Nike Midnight Sportswear Navy Badesandaler Jdi
Multi Savannah Layered Velvet Mint Bluser xTf46q Red Blouse Lava Fabienne Chapot Bluser Stella IqrXExX