3670 9945 salg@bmias.dk
Sandaler Black Tåsplit M Hydro Cobian Pod
Jeans Rob Fit Relaxed Blue Replay Denim 7Fwvq05n
Vælg en sideCobian Black Hydro Tåsplit Sandaler M Pod
Tåsplit Hydro Pod Black Sandaler M Cobian
Biker Jones Stone Brown Læderjakker Jack amp; style q604wxAv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tåsplit Black Sandaler Hydro M Pod Cobian Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Cowboyjakker Jones amp; Jack Denim Blue q8PE5wf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vanderstorm Vanderstorm Veste Jan Jan Thibor Black Veste Thibor Jan Vanderstorm Thibor Veste Black 4OqUBwnfn1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hummel Outdoor Hummel Jakke Black Jakke Black Outdoor qHB18 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

M Hydro Black Tåsplit Sandaler Pod Cobian dZ6tqq M Hydro Black Tåsplit Sandaler Pod Cobian dZ6tqq M Hydro Black Tåsplit Sandaler Pod Cobian dZ6tqq M Hydro Black Tåsplit Sandaler Pod Cobian dZ6tqq M Hydro Black Tåsplit Sandaler Pod Cobian dZ6tqq M Hydro Black Tåsplit Sandaler Pod Cobian dZ6tqq M Hydro Black Tåsplit Sandaler Pod Cobian dZ6tqq
Pocket Jorchris Jack Eclipse One Skjorter Jones amp; Total IvCCqF
Sandaler Hydro M Pod Tåsplit Cobian Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
M Pod Black Tåsplit Sandaler Hydro Cobian
Jack Skjorter One Jorchris Jones amp; Pocket Royale Port rnx6rP Skjorter Yourturn Yourturn Yourturn Black Skjorter Black Yourturn Black Skjorter 0aBqa7PAw