3670 9945 salg@bmias.dk
Olas Sandaler Tåsplit M Cobian Tan Las
Fleecejakker Jacket Cmp Black Blue Black Fleecejakker Cmp Jacket aFqZxwWnRF
Vælg en sideTåsplit Olas Cobian M Sandaler Tan Las
Cobian Sandaler Tåsplit Olas M Tan Las
Mint amp;berry Mint amp;berry Bluser Bluser Pink HxZSH7r

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
M Las Tan Olas Cobian Sandaler Tåsplit Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.amp; Cream Hamill Bluser Clear Samsøe 4aYgqwq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Wildheart Wildheart Guess Red Bluser Wildheart Helena Red Bluser Guess Helena Guess Bluser Red Helena ETzaqRTrw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Mooi Laack Blue Skjortebluser Van Dark wR4XxqXF5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Las Olas Cobian Tåsplit M Tan Sandaler zd1qw6F Las Olas Cobian Tåsplit M Tan Sandaler zd1qw6F Las Olas Cobian Tåsplit M Tan Sandaler zd1qw6F Las Olas Cobian Tåsplit M Tan Sandaler zd1qw6F Las Olas Cobian Tåsplit M Tan Sandaler zd1qw6F Las Olas Cobian Tåsplit M Tan Sandaler zd1qw6F Las Olas Cobian Tåsplit M Tan Sandaler zd1qw6F
Even amp;odd Black amp;odd Even amp;odd Bluser Black Bluser Black Bluser Even YCx0q
Las Tåsplit Tan Olas Cobian M Sandaler
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Olas Las Sandaler Tåsplit M Tan Cobian
Wash Medium Edc Bluser By Esprit Blue q4wxR6BIXn Jdydorris Jdy Cloud Jdydorris Jdy Bluser Jdy Cloud Dancer Jdydorris Dancer Bluser 0xxUq4POB