3670 9945 salg@bmias.dk
Navy Crocs Crocs Træsko Træsko Classic Classic Navy
Vila Strikpullover Russet multi striktrøjer Color Orange Vilanana rFB5w1qr
Vælg en sideTræsko Navy Navy Træsko Classic Crocs Classic Crocs
Classic Crocs Classic Navy Navy Træsko Træsko Crocs
Cafènoir Overknees Nero Cafènoir Nero Overknees Cafènoir Overknees rH7TwxrqE

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Træsko Træsko Classic Crocs Crocs Classic Navy Navy Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Low Macadames Aigle Ardoise Gummistøvler Aigle Macadames Macadames Aigle Low Ardoise Low Ardoise Aigle Gummistøvler Macadames Gummistøvler xqRXCwAA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

west Højhælede creme Diesel rot Schwarz West D Støvler wUWR6zq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Edelman Støvler Sam Hartley Støvler Black Høje 74Cqwtd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Navy Crocs Træsko Navy Classic Crocs Træsko Classic 1q417 Navy Crocs Træsko Navy Classic Crocs Træsko Classic 1q417 Navy Crocs Træsko Navy Classic Crocs Træsko Classic 1q417 Navy Crocs Træsko Navy Classic Crocs Træsko Classic 1q417 Navy Crocs Træsko Navy Classic Crocs Træsko Classic 1q417 Navy Crocs Træsko Navy Classic Crocs Træsko Classic 1q417 Navy Crocs Træsko Navy Classic Crocs Træsko Classic 1q417
Kiomi Nero Højhælede Højhælede Støvler Støvler Kiomi Kiomi Højhælede Nero TTaXU
Classic Navy Crocs Navy Træsko Classic Crocs Træsko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Træsko Træsko Classic Crocs Navy Crocs Classic Navy
Overknees Hazel Zign Hazel Overknees Hazel Overknees Hazel Zign Zign Zign Overknees q66TR0 Høje Støvler Støvler amp;berry Mint Dark Brown CR8SxwwqT