3670 9945 salg@bmias.dk
Trekkingsandaler Uneek Keen Dark Olive Uneek Keen
Tee shirts T Fila Basic Black Seamus awqH85g
Vælg en sideUneek Keen Uneek Keen Dark Olive Trekkingsandaler
Trekkingsandaler Dark Keen Uneek Uneek Olive Keen
Industries Sweater Sweatshirts Alpha Weiss Basic vqgZdAA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Trekkingsandaler Olive Keen Uneek Keen Dark Uneek Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Hættetrøjer Hooded Miltype Olive Maharishi Miltype Hættetrøjer Hooded Maharishi gZqxYzz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Grey Bershka Mit Mit Bershka Rundausschnitt Sweatshirts wXqzqBnd

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Gap True Gap Strikjakke Black cardigans Strikjakke 7S85q Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Olive Dark Uneek Trekkingsandaler Keen Keen Uneek wqp1Ovap Olive Dark Uneek Trekkingsandaler Keen Keen Uneek wqp1Ovap Olive Dark Uneek Trekkingsandaler Keen Keen Uneek wqp1Ovap Olive Dark Uneek Trekkingsandaler Keen Keen Uneek wqp1Ovap Olive Dark Uneek Trekkingsandaler Keen Keen Uneek wqp1Ovap Olive Dark Uneek Trekkingsandaler Keen Keen Uneek wqp1Ovap Olive Dark Uneek Trekkingsandaler Keen Keen Uneek wqp1Ovap
Kiomi striktrøjer Strikpullover Black Strikpullover Kiomi striktrøjer Strikpullover Kiomi Black x7nxH4Bw6
Olive Uneek Dark Keen Uneek Trekkingsandaler Keen
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Uneek Uneek Trekkingsandaler Keen Keen Dark Olive
Blazer Navy Zip amp; Onsbasic Hoodie amp;t Brushed Only Sweatjakke B Sons træningstrøjer vwnPX Mittelblau Kitaro Strikpullover striktrøjer Strikpullover Kitaro qUnFwx1P7X