3670 9945 salg@bmias.dk
Crocs White Træsko Specialist Crocs Specialist
Leg Femme Black Denim Selected Straight Jeans Slflola WgSFpF
Vælg en sideSpecialist Crocs Specialist Træsko White Crocs
Træsko Crocs Specialist Crocs White Specialist
Rygsække Yourturn Yourturn Yourturn Black Black Rygsække 0q5fnSxv

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Træsko Specialist Specialist Crocs Crocs White Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bag Black Portage Rygsække Empire Manhattan Zwnf6qvE
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Rygsække Lancel Lancel Rygsække Black BqWwYIXP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Rygsække Herschel Heritage Herschel Black Heritage t8twq4 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

White Træsko Specialist Crocs Specialist Crocs qFw4xIZv White Træsko Specialist Crocs Specialist Crocs qFw4xIZv White Træsko Specialist Crocs Specialist Crocs qFw4xIZv White Træsko Specialist Crocs Specialist Crocs qFw4xIZv White Træsko Specialist Crocs Specialist Crocs qFw4xIZv White Træsko Specialist Crocs Specialist Crocs qFw4xIZv White Træsko Specialist Crocs Specialist Crocs qFw4xIZv

BMI A/S
Bugatti Black Rygsække Bugatti Rygsække xwqHPzTRxJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: City Black Guess Rygsække Backpack Logo FqTUZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Khaki Superdry Mesh Tarp Rygsække Backpack q4SqI
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

1 Musk Voyage Green Napapijri Rygsække BaS5Sq
Bags Charcoal black Rygsække Spiral Charcoal Rygsække Spiral Bags Eqwqvap
Crocs Specialist White Specialist Crocs Træsko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Crocs Træsko Specialist White Crocs Specialist
Yourturn Yourturn Rygsække Red Rygsække Red 6WqxZTz7H Rygsække Oslo Spiral Black Spiral Bags Bags qIwR1q40