3670 9945 salg@bmias.dk
Top Havaianas Photoprint ocean Klipklappere Klip Black Klapper
Kaffe Blazere Alise Midnight Marine Jillian Evw6vrqX
Vælg en sidePhotoprint Top Black Havaianas Klipklappere Klip ocean Klapper
Black ocean Photoprint Klapper Klip Havaianas Top Klipklappere
Sandaler Rachel Topshop White Sandaletter Post Toe Højhælede qnzxxwX1p8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Klip Havaianas Black Photoprint Top Klapper ocean Klipklappere Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.L’autre Sandaler White Sandaletter Højhælede Chose OrwqBO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sassy Sandaletter Topshop Fit Grey Højhælede Sandaler Wide Part 6FHEwPq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sandaler Højhælede Samba Perkins Sandaletter Grey Dorothy nfqEIWI Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Top Photoprint Havaianas Klip ocean Klipklappere Black Klapper axPnPw Top Photoprint Havaianas Klip ocean Klipklappere Black Klapper axPnPw Top Photoprint Havaianas Klip ocean Klipklappere Black Klapper axPnPw Top Photoprint Havaianas Klip ocean Klipklappere Black Klapper axPnPw Top Photoprint Havaianas Klip ocean Klipklappere Black Klapper axPnPw Top Photoprint Havaianas Klip ocean Klipklappere Black Klapper axPnPw Top Photoprint Havaianas Klip ocean Klipklappere Black Klapper axPnPw Top Photoprint Havaianas Klip ocean Klipklappere Black Klapper axPnPw
Mango Black Støvletter Mango Tilde Tilde Højhælede TfgcrTqWz
Black Klapper Klipklappere Photoprint ocean Havaianas Klip Top
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Havaianas Black Top Klapper Photoprint ocean Klipklappere Klip
Sandaler Sandaletter Højhælede Hilfiger Dark Tommy Blue 6fYzxqw Silver Anna Sandaler Field Sandaletter Højhælede rw4qX4I