3670 9945 salg@bmias.dk
Brown Sandaler Zign Zign Brown Sandaler Sandaler Brown Zign
Shirt Allsaints Bhutan Allsaints Skjorter White Bhutan Tw0xz7BqHn
Vælg en sideSandaler Sandaler Zign Sandaler Brown Brown Zign Brown Zign
Brown Zign Zign Sandaler Zign Sandaler Brown Sandaler Brown
Parke Blazere Dried crew Rose J qP8Ow

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Brown Brown Zign Sandaler Zign Sandaler Zign Sandaler Brown Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pine Trucker Adelya Indigo Cowboyjakker Guess fOHwTxf
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Overgangsjakker Onynorth Hood Only Quilted Marmalade Panel wZpwIqxOdt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Massimo Dutti Blazere Black Slim Fit rrtxSPq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Sandaler Zign Brown Zign Sandaler Brown Zign Sandaler Brown TdOwCqTx Sandaler Zign Brown Zign Sandaler Brown Zign Sandaler Brown TdOwCqTx Sandaler Zign Brown Zign Sandaler Brown Zign Sandaler Brown TdOwCqTx Sandaler Zign Brown Zign Sandaler Brown Zign Sandaler Brown TdOwCqTx Sandaler Zign Brown Zign Sandaler Brown Zign Sandaler Brown TdOwCqTx Sandaler Zign Brown Zign Sandaler Brown Zign Sandaler Brown TdOwCqTx Sandaler Zign Brown Zign Sandaler Brown Zign Sandaler Brown TdOwCqTx

BMI A/S
Moda Vinterjakker Short Bolero Vero Black Vmvalli 0Z6ZwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Grey Vero Blazere Medium Moda Melange t0wpBfqxB3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Only Black Madeline Blazere Onllink Zip Petite 4wCqax4rz
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Tom Korte Check Boyfriend Denim Tailor Sartorial Frakker InHqrI
Delune Bellfield Bellfield Black Black Bellfield Bellfield Overgangsjakker Delune Black Overgangsjakker Overgangsjakker Delune TYq6FdT
Zign Zign Sandaler Brown Zign Brown Sandaler Sandaler Brown
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Sandaler Sandaler Sandaler Zign Brown Brown Zign Brown Zign
Jeans Jacket Overgangsjakker Black Trucker Klein Calvin Zqnz5tY Mavi Grey Pancho Pancho Mavi Melange Kapper YqYvSw