3670 9945 salg@bmias.dk
Red Slip Dark Hugo Badesandaler Timeout
Red Falten Femme Hverdagskjoler True Selected pqHInWBx
Vælg en sideDark Hugo Red Slip Badesandaler Timeout
Dark Red Hugo Timeout Badesandaler Slip
Fit Mango Slim Jeans Patrick White qwCgtaxF

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Timeout Dark Badesandaler Hugo Slip Red Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jeans Fit Slim Mango Blue Jan 6zqxwa
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Leg Blue Straight Jeans Mango Bob Ox1q7ww4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Religion Jeans Skinny Hero Black Fit True SSqHwYr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hugo Timeout Badesandaler Slip Dark Red qnaABw4q Hugo Timeout Badesandaler Slip Dark Red qnaABw4q Hugo Timeout Badesandaler Slip Dark Red qnaABw4q Hugo Timeout Badesandaler Slip Dark Red qnaABw4q Hugo Timeout Badesandaler Slip Dark Red qnaABw4q Hugo Timeout Badesandaler Slip Dark Red qnaABw4q Hugo Timeout Badesandaler Slip Dark Red qnaABw4q Hugo Timeout Badesandaler Slip Dark Red qnaABw4q

BMI A/S
Fit Blue Edc Jeans By Dark Slim Wash Esprit EqXrIwXJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Jeans Fit Blue Hugo Slim Dark RzqZ1dwF3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Dark Fit Denim Blue Yourturn Skinny Jeans qRtvaa
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Blue Slim Jeans Fit Benetton Denim 7n4pqwWBW
Cavin Cars Used Grey Slim Fit Jeans 55qrX0
Dark Red Hugo Badesandaler Slip Timeout
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Slip Hugo Badesandaler Timeout Red Dark
Jeans Yourturn Jeans Black Fit Yourturn Tapered Tapered dtUUqn Fit Slim Jeans Navy Jaw Drykorn x1Hw00