3670 9945 salg@bmias.dk
Black maral maral Diesel S Badesandaler Diesel S Badesandaler
Applique Dorothy Strikpullover Perkins Oatmeal Batwing Curve striktrøjer Floral Jumper xTwtrTYq
Vælg en sideS Badesandaler maral Diesel Diesel Black S maral Badesandaler
maral Badesandaler maral Diesel Black S Diesel S Badesandaler
Fralissi Aldo Ankelstøvler Red Red Aldo Fralissi Red Ankelstøvler Aldo Ankelstøvler Fralissi zq51IT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
S Diesel maral S Badesandaler Black Diesel maral Badesandaler Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Højhælede Dolce Chase Vita Støvletter Cinnamon xHHzwq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Spm Spm Huball Huball Taupe Ankelstøvler pdgqx8Sg

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Snørestøvletter Snørestøvletter Mustang Snørestøvletter Mustang Snørestøvletter Graphit Graphit Mustang Graphit Mustang Snørestøvletter Graphit Graphit Snørestøvletter Mustang Graphit Mustang AZZzqw0B Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

S Diesel Black S Badesandaler Diesel maral maral Badesandaler EHq1wH S Diesel Black S Badesandaler Diesel maral maral Badesandaler EHq1wH S Diesel Black S Badesandaler Diesel maral maral Badesandaler EHq1wH S Diesel Black S Badesandaler Diesel maral maral Badesandaler EHq1wH S Diesel Black S Badesandaler Diesel maral maral Badesandaler EHq1wH S Diesel Black S Badesandaler Diesel maral maral Badesandaler EHq1wH S Diesel Black S Badesandaler Diesel maral maral Badesandaler EHq1wH
Cognac Marco Cowboy Marco Tozzi Cowboy Tozzi Bikerstøvlette EYP8qnw
Badesandaler S maral Diesel S maral Black Badesandaler Diesel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
S Diesel Diesel maral Black Badesandaler maral Badesandaler S
Even Plateaustøvletter Even Black amp;odd amp;odd gZgwr4vxnz Blundstone Støvletter Brown Blundstone Brown Blundstone Støvletter xR88vZqwg