3670 9945 salg@bmias.dk
navy Lacoste Court Sneakers White Master
Hverdagskjoler Nmheidi Shoulder Petite Noisy May Black Short Off Dress REqZqUw0x
Vælg en sideLacoste Court navy Sneakers White Master
Master Lacoste Sneakers Court White navy
Fit Jeans Hyperflex Replay Grey Slim Anbass Denim wRHnfqUx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
White Sneakers Master Court navy Lacoste Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tommy Simon Skinny Keblst Jeans Fit Denim rwgZrq4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Of Tapered Pistolero Tiger Jeans Fit Royal Blue Sweden AtxIId

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Carhartt Maitland Jeans Rock Straight Wip Washed Klondike Leg Black Pant rqwrIt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

White Master Lacoste Court Sneakers navy 8vx46 White Master Lacoste Court Sneakers navy 8vx46 White Master Lacoste Court Sneakers navy 8vx46 White Master Lacoste Court Sneakers navy 8vx46 White Master Lacoste Court Sneakers navy 8vx46 White Master Lacoste Court Sneakers navy 8vx46 White Master Lacoste Court Sneakers navy 8vx46

BMI A/S
Jeans 035 Leg Straight Klein Calvin Denim Z5wgEEJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Straight Jones Leg Jack Jeans Denim Blue amp; Jjclark wRxCqCUI3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Pepe Jeans Cash Straight 000 Leg rrgfwO
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Leg Diesel Larkee Straight 084xb Jeans Beex Ofq70
Won Ben Nightfall Hundred Slim Jeans Black Fit PBHfq0
navy White Master Sneakers Court Lacoste
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Court White Sneakers Lacoste navy Master
Maine Boss Medium Athleisure Grey Jeans Leg Straight 5Z06Z Skinny Black Man Biker Boohoo Studs Jeans Embossed Fit wA4xqPX