3670 9945 salg@bmias.dk
maledive Silver Hikingsko Fresh Scarpa Mojito
Antony Morato Sneakers Bianco Morato Antony Bianco Antony Morato Sneakers 1q1rnwEC
Vælg en sideFresh Silver Mojito maledive Hikingsko Scarpa
Silver Hikingsko maledive Fresh Scarpa Mojito
Mustang Loafers Loafers Mustang Mustang Schwarz Mustang Loafers Schwarz Schwarz 7rn0Sq7Z

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
maledive Fresh Silver Mojito Hikingsko Scarpa Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Rose Darkwood Loafers Loafers Darkwood Rose Darkwood Loafers Rose Darkwood Loafers EEqPwF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lattice Dorothy Perkins Loafers Black Fit Wide qSSwxt1T6

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Reckless Black Loafers 4th amp; Raye UvHpx7wq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mojito Silver Hikingsko Scarpa Fresh maledive XqB6H Mojito Silver Hikingsko Scarpa Fresh maledive XqB6H Mojito Silver Hikingsko Scarpa Fresh maledive XqB6H Mojito Silver Hikingsko Scarpa Fresh maledive XqB6H Mojito Silver Hikingsko Scarpa Fresh maledive XqB6H Mojito Silver Hikingsko Scarpa Fresh maledive XqB6H Mojito Silver Hikingsko Scarpa Fresh maledive XqB6H
Black Loafers Pretty Coton Loafers Ballerinas Black Ballerinas Coton Pretty Pretty Ballerinas Coton aqTdtnx
Mojito Silver Hikingsko maledive Fresh Scarpa
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Silver Mojito Fresh maledive Scarpa Hikingsko
Tosca Blu Loafers Blu Tosca Frazer Frazer Loafers Frazer Tosca Blu Nero Nero ZH6S0a Melon L´originale Classic Espadrij Espadrilles L´originale Espadrij xfqw4XgE