3670 9945 salg@bmias.dk
Mid Adidas Performance Boots Trekking Black Terrex Tivid Støvler Cp
Black Strikjakke cardigans Vmami Moda Vero Surf XwHfZq
Vælg en sideAdidas Performance Trekking Støvler Black Cp Boots Mid Terrex Tivid
Cp Adidas Tivid Støvler Trekking Terrex Black Boots Mid Performance
Inyati Inyati Shopping Shopping Bags Inyati Shopping Bags Nude Nude Inyati Bags Nude Shopping XSx8Uq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Støvler Performance Black Adidas Terrex Mid Tivid Boots Cp Trekking Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Puma Shopping Street Large Wreath Shopper Prime Laurel Bags qrHfwqpxn
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Shopping Shopping Silver Shopping Silver oliver S oliver Bags Bags Bags S oliver S wvnHUCxq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Baker Shopping Beckkaa Tote Harmony Bags Pink Ted dwpxaq5d Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Boots Støvler Black Terrex Mid Trekking Cp Tivid Adidas Performance 5n4fCHwqfY Boots Støvler Black Terrex Mid Trekking Cp Tivid Adidas Performance 5n4fCHwqfY Boots Støvler Black Terrex Mid Trekking Cp Tivid Adidas Performance 5n4fCHwqfY Boots Støvler Black Terrex Mid Trekking Cp Tivid Adidas Performance 5n4fCHwqfY Boots Støvler Black Terrex Mid Trekking Cp Tivid Adidas Performance 5n4fCHwqfY Boots Støvler Black Terrex Mid Trekking Cp Tivid Adidas Performance 5n4fCHwqfY Boots Støvler Black Terrex Mid Trekking Cp Tivid Adidas Performance 5n4fCHwqfY
Black Bags Shopping Shopper Pclolly Pieces q76w0
Mid Støvler Black Boots Performance Tivid Cp Adidas Trekking Terrex
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Performance Mid Black Adidas Terrex Cp Trekking Boots Støvler Tivid
Shopper Klein Black Bags Race Calvin Shopping aWw8U1qE Shopper Bags Calvin Red Shopping Race Klein OOx6gqEv