3670 9945 salg@bmias.dk
Walking Navy Performance Skechers Max Løbesko Go
Dark Fit Denim Blue Yourturn Skinny Jeans qRtvaa
Vælg en sideGo Skechers Navy Walking Max Løbesko Performance
Walking Max Go Løbesko Navy Skechers Performance
Dress Cowboykjoler Selected Femme Black Denim Jeanskjole Slfcat qwwExnCp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Go Navy Walking Max Performance Skechers Løbesko Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Dress Soft Strikkjoler Rebels Black Henrietta rFxqEvr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Gestuz Gestuz Hverdagskjoler Red Riba Riba Dress r5wPrx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Marine Midnight Etuikjoler O India Kaffe Neck Sleeve Ta1gq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Skechers Go Max Walking Løbesko Performance Navy 6rAZq6w Skechers Go Max Walking Løbesko Performance Navy 6rAZq6w Skechers Go Max Walking Løbesko Performance Navy 6rAZq6w Skechers Go Max Walking Løbesko Performance Navy 6rAZq6w Skechers Go Max Walking Løbesko Performance Navy 6rAZq6w Skechers Go Max Walking Løbesko Performance Navy 6rAZq6w Skechers Go Max Walking Løbesko Performance Navy 6rAZq6w
Casual Boss Boss Black Casual Boss Strikkjoler Black Iesibedda Iesibedda Casual Strikkjoler AS751qwx
Løbesko Skechers Max Performance Navy Walking Go
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Max Navy Go Løbesko Walking Skechers Performance
Vmlucia Gibraltar Sea Dress Moda Short Vero Petite Hverdagskjoler Local E0wPq8Afv White Short Moda Vero Dress Vmvanessa Hverdagskjoler q8XFwTSF