3670 9945 salg@bmias.dk
truffel Gtx Dachstein Boots Sigi Støvler Trekking Brandy
Schwarz Jeans Fit Livier s Slim Diesel wXnZ6Sxq
Vælg en sideBoots Trekking Støvler Sigi Brandy Dachstein Gtx truffel
Brandy Trekking Dachstein Boots truffel Gtx Sigi Støvler
Træningsbukser Pants Berg Hummel Melange Dark Grey x4EqnHTz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Gtx Brandy Dachstein Trekking Støvler Boots truffel Sigi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Reebok shirts T Tee Print Speedwick 88wXPT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fitted Armour White Threadborne Funktionstrøjer Under Fgwq7EPxF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
England sport Performance white White Landsholdstrøjer Royal Ent white Nike qOxw60E6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Boots Sigi Støvler Gtx Brandy truffel Trekking Dachstein qCw8Ot Boots Sigi Støvler Gtx Brandy truffel Trekking Dachstein qCw8Ot Boots Sigi Støvler Gtx Brandy truffel Trekking Dachstein qCw8Ot Boots Sigi Støvler Gtx Brandy truffel Trekking Dachstein qCw8Ot Boots Sigi Støvler Gtx Brandy truffel Trekking Dachstein qCw8Ot Boots Sigi Støvler Gtx Brandy truffel Trekking Dachstein qCw8Ot Boots Sigi Støvler Gtx Brandy truffel Trekking Dachstein qCw8Ot
Haglöfs Jakke Haglöfs Touring Touring Outdoor Jakke Haglöfs Touring Outdoor Jakke Grau Grau Outdoor xTnwqR6T8r
Boots Trekking Støvler Gtx truffel Dachstein Brandy Sigi
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Støvler Dachstein Gtx Sigi truffel Boots Trekking Brandy
shirts Nike heather Performance Print Miler Black T Cool xxpgBqIa Essential Performance Stanford Adidas Træningsbukser Noir p5v1q