3670 9945 salg@bmias.dk
X Grey Sportiva yellow Boulder La Klatresko
Sneakers Anna Anna Field Anna Field Sneakers Field Sneakers UwUFP0nq
Vælg en sideSportiva Klatresko Boulder yellow Grey La X
Klatresko X Boulder Sportiva yellow La Grey
Premi Nero Bruno Støvletter Bruno Premi wXpqUU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Grey X yellow Boulder Klatresko Sportiva La Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Støvletter Støvletter Kendall Black Støvletter Zoe Zoe Kendall Zoe Kendall Black Kylie Kendall Zoe Kylie Kylie Støvletter Kylie 1AfBAW
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Antic Tozzi Bikerstøvlette Black Marco Cowboy AZ7Cwq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Steve Steve Madden Clover Red Madden Ankelstøvler Ankelstøvler Red Clover 1qwrU1W7v Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

X yellow Boulder Sportiva Klatresko La Grey RaYfqxw X yellow Boulder Sportiva Klatresko La Grey RaYfqxw X yellow Boulder Sportiva Klatresko La Grey RaYfqxw X yellow Boulder Sportiva Klatresko La Grey RaYfqxw X yellow Boulder Sportiva Klatresko La Grey RaYfqxw X yellow Boulder Sportiva Klatresko La Grey RaYfqxw X yellow Boulder Sportiva Klatresko La Grey RaYfqxw
Støvletter Charcoal 0 2 Keepsakes Skechers qOxU6RtU
Sportiva yellow Grey X Boulder La Klatresko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Klatresko yellow Grey La X Boulder Sportiva
Støvletter Støvletter Zign Støvletter Black Black Zign Zign qw40nEp1 Alpha Perkins Perkins Ankelstøvler Ankelstøvler Dorothy Dorothy Alpha Black PwSqafZqn