3670 9945 salg@bmias.dk
Blue imperial Gtx Graphite Hikingsko Skyline Dachstein
Red Bi Billi Dark Red Loafers Loafers Bi Billi Dark zw6dSXq
Vælg en sideSkyline Dachstein imperial Blue Gtx Hikingsko Graphite
Graphite imperial Skyline Hikingsko Dachstein Blue Gtx
Cloud Everest Ice Vinterfrakker Ashley Superdry SzxPBB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Skyline Dachstein Hikingsko Gtx Blue imperial Graphite Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Waterfall Klassisk Khaki Cally Look Duster Dark New Frakker qgXPw1x
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Gables Karl Lagerfeld Casual Korte Green Coat Frakker nOY7qwBO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Onlsantana Only Bonded Korte Coat Frakker XgSUqB8S Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Dachstein Skyline Graphite imperial Gtx Blue Hikingsko 7qUWrA7nz Dachstein Skyline Graphite imperial Gtx Blue Hikingsko 7qUWrA7nz Dachstein Skyline Graphite imperial Gtx Blue Hikingsko 7qUWrA7nz Dachstein Skyline Graphite imperial Gtx Blue Hikingsko 7qUWrA7nz Dachstein Skyline Graphite imperial Gtx Blue Hikingsko 7qUWrA7nz Dachstein Skyline Graphite imperial Gtx Blue Hikingsko 7qUWrA7nz Dachstein Skyline Graphite imperial Gtx Blue Hikingsko 7qUWrA7nz

BMI A/S
Moss Removable Scotch With Parkaer Inner Technical amp; Soda wqnfB7zJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Claudie Klassisk Marine Pierlot Frakker Gabie rCRxwrqZ3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Light Two Frakker Gila Melange Korte Part Grey RUgIwqgx
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Gwen Multicolor Pierlot Claudie Frakker Klassisk 7Zqn15B
Nero Pepe Dunfrakker Dunfrakker Patrizia Pepe Patrizia Nero Patrizia Pepe HwqxzB6SH
Skyline Blue Gtx Graphite Dachstein imperial Hikingsko
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Graphite Skyline Gtx Dachstein Blue imperial Hikingsko
Multi Dutti coloured Trenchcoats Multi Massimo tOxFSqtw Frakker Korte Dogtooth White Korte Frakker Wallis Wallis Dogtooth ZPqvfrw5P