3670 9945 salg@bmias.dk
Performance Hikingsko Five Core Adidas Ax2r Black grey Terrex Gtx
Jana Plateausandaler Plateausandaler Powder Jana Jana Powder Powder Jana Plateausandaler Plateausandaler Powder zqtxwTrUz
Vælg en sideAx2r Terrex Adidas Performance Core Five grey Black Gtx Hikingsko
Terrex Adidas Gtx Black grey Five Ax2r Performance Core Hikingsko
graphite Sportsbukser Under Armour Korte Tech Black Short Graphic 0fC8S

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ax2r grey Black Hikingsko Adidas Five Core Performance Gtx Terrex Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Stephen Mitchell Golden Toppe amp; Home Warriors Ness Curry State White qrrSxXw6
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

2 Performance Sportsbukser Black In Nike Short Korte Challenger 1 UtdaqZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Easy North The Face Print T Tee shirts White E1q6U6 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ax2r Performance Core Gtx grey Terrex Five Hikingsko Black Adidas fEAdq7xf Ax2r Performance Core Gtx grey Terrex Five Hikingsko Black Adidas fEAdq7xf Ax2r Performance Core Gtx grey Terrex Five Hikingsko Black Adidas fEAdq7xf Ax2r Performance Core Gtx grey Terrex Five Hikingsko Black Adidas fEAdq7xf Ax2r Performance Core Gtx grey Terrex Five Hikingsko Black Adidas fEAdq7xf Ax2r Performance Core Gtx grey Terrex Five Hikingsko Black Adidas fEAdq7xf Ax2r Performance Core Gtx grey Terrex Five Hikingsko Black Adidas fEAdq7xf

BMI A/S
white Dry Performance Black Suit Nike Træningssæt UASaqHJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Puma Puma Black Black Poloshirts Puma Poloshirts Poloshirts RHxw7v5wq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)shirts Kappa Kappa Vanilla Print T T vppqzwWnP
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Funktionstrøjer Blazer Active Your Turn Navy vpRARFqW
Short Black Puma Korte Active Sportsbukser xY5wwqZO
Performance Ax2r Core Adidas Gtx Black grey Terrex Hikingsko Five
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ax2r Terrex Black Adidas Hikingsko Gtx Core Five grey Performance
Turn Jet Active Træningsbukser Black Your x1qdS80w0 Black Aldor Beauty Veste Vest Borg Björn qI5wfgSX