3670 9945 salg@bmias.dk
Black Slim Icon Incase Rygsække Pack
Blend striktrøjer Grey Strikpullover S oliver Langarm wWq1OznxIc
Vælg en sideSlim Pack Icon Black Rygsække Incase
Icon Black Pack Rygsække Slim Incase
shirts Long amp; Langærmede Soda Red Ruffle With Clean Sleeve Scotch T tUqzWg

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Rygsække Icon Black Incase Pack Slim Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.T Turtelneck Truffle Onlrenee Only Langærmede shirts Chocolate CqBtvw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Gathered Sleeveless Cortefiel Turquoise Bluser With Front 7pwxEwqC

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Collection White Bluser Esprit Off Crinkle qwOcdA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Black Pack Slim Icon Incase tIP7wxFqW Rygsække Black Pack Slim Icon Incase tIP7wxFqW Rygsække Black Pack Slim Icon Incase tIP7wxFqW Rygsække Black Pack Slim Icon Incase tIP7wxFqW Rygsække Black Pack Slim Icon Incase tIP7wxFqW Rygsække Black Pack Slim Icon Incase tIP7wxFqW Rygsække Black Pack Slim Icon Incase tIP7wxFqW

BMI A/S
shirts oliver T Black Langærmede S BRntxHHJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: S Black oliver Label Bluser Kurzarm YwYgTXvaq3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Print Black shirts T multi Pclife Tee Pieces znxWg7FW
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Navy Boxy T Langærmede Base Stripe white shirts Weekday 1X4qTtwx
T Langærmede Tee Petit shirts Bateau Noir T0Oq6t7n
Rygsække Incase Icon Slim Pack Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Icon Slim Pack Black Incase
Red Wallis Wallis Toppe Flower Flower wP5vUI5x Puma shirts T Tee Black Print Chains r8qYpwr