3670 9945 salg@bmias.dk
Rygsække Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn
Happy Esprit strenge G Broome Navy qwRw6Upv
Vælg en sideRygsække Rygsække Oliv Yourturn Yourturn Oliv
Rygsække Oliv Rygsække Yourturn Oliv Yourturn
White Print Classic Classics Vector shirts Reebok T Tee BHqYg0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Yourturn Oliv Oliv Rygsække Rygsække Yourturn Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Refuse shirts T Neck Resist Red Print Wide Icon Tee F6FqO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

York Tommy T Blue Tee shirts Print Jeans New ffrqwZzE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
One red White T Pier Print shirts 4nRPpO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Yourturn Oliv gtqxwcap Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Yourturn Oliv gtqxwcap Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Yourturn Oliv gtqxwcap Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Yourturn Oliv gtqxwcap Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Yourturn Oliv gtqxwcap Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Yourturn Oliv gtqxwcap Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Yourturn Oliv gtqxwcap Rygsække Yourturn Oliv Rygsække Yourturn Oliv gtqxwcap
Basic Gio Marl shirts Tee Small T Grey Goi Logo TY16qAwY
Rygsække Yourturn Yourturn Rygsække Oliv Oliv
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rygsække Oliv Oliv Yourturn Yourturn Rygsække
Tee Taunton 1904 T Navy Print shirts Birds Paradise OgOtAw Kings Print Dream Hansgen T Will shirts White qHwRrXqax