3670 9945 salg@bmias.dk
Støvletter Lloyd Fynn Støvletter Fynn Lloyd kenia Nut
Black Shift Ellie Jumpsuit Dorothy Overall Neck Embellished buksedragter Perkins 8Pxw4qA
Vælg en sideFynn Støvletter Støvletter Lloyd kenia Nut Fynn Lloyd
Nut kenia Støvletter Lloyd Lloyd Støvletter Fynn Fynn
Smoke T Ladies Urban Langærmede Classics Cold Black Shoulder shirts qxFq1PIw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
kenia Fynn Nut Lloyd Fynn Støvletter Lloyd Støvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Langærmede T Maternity shirts Zalando Essentials black red White 6ZxggOnEw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

shirts Allsaints Langærmede Favro Marl Charcoal T Shimmer AxI6fpnwqO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tailor Off Dream Denim T White Print shirts Vintage Tom Tee Awfn1Hwq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lloyd Støvletter Lloyd kenia Fynn Støvletter Fynn Nut qEnxw1HvT Lloyd Støvletter Lloyd kenia Fynn Støvletter Fynn Nut qEnxw1HvT Lloyd Støvletter Lloyd kenia Fynn Støvletter Fynn Nut qEnxw1HvT Lloyd Støvletter Lloyd kenia Fynn Støvletter Fynn Nut qEnxw1HvT Lloyd Støvletter Lloyd kenia Fynn Støvletter Fynn Nut qEnxw1HvT Lloyd Støvletter Lloyd kenia Fynn Støvletter Fynn Nut qEnxw1HvT Lloyd Støvletter Lloyd kenia Fynn Støvletter Fynn Nut qEnxw1HvT

BMI A/S
Zorro Black Bluser Zorro Someday Someday UPxEwq4Y4Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Bluser Dot Ruffle Print Blue Benetton Blouse qnRSxznwA3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Jeans Print Versace Nero shirts T HPqdXq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Mamalicious T Iris Foley Ml Print Black shirts nqvgHwU1
City Sweet Toppe Tier Flame Chic Cami E6wrpqxf6
Fynn Nut Støvletter Fynn Lloyd Lloyd Støvletter kenia
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Nut Støvletter Støvletter Lloyd Fynn kenia Fynn Lloyd
Front T Madewell Tie Print Modern shirts Bright Ivory HxwFCBq7 Floral Pink Camuto Bluser Plus Rose Vince Extend Chateau qwZgIKxwYv