3670 9945 salg@bmias.dk
Eastland Eastland Snørestøvletter High High Fidelity Black
Training Bright Borussia Mönchengladbach Fodboldstrømper Green Puma PAwzqY7R
Vælg en sideBlack Fidelity Eastland High Snørestøvletter Eastland High
Fidelity High Eastland High Eastland Black Snørestøvletter
Butterfly Bordeaux Yourturn Set Yourturn Butterfly Yourturn Bordeaux Butterfly Set Set Tq7xfZ85w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Snørestøvletter Eastland High High Eastland Fidelity Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bordeaux Mottled Pier Jakkesæt One Blazere PxqwqXIa4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Slim Business Olymp Skjorter Weiss Six Fit No Super tfzPq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Marine Skjorter Slim No Business Super Olymp Six Fit qPd7Y0x Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Eastland High Eastland Fidelity High Snørestøvletter Black FP6aqSnqw Eastland High Eastland Fidelity High Snørestøvletter Black FP6aqSnqw Eastland High Eastland Fidelity High Snørestøvletter Black FP6aqSnqw Eastland High Eastland Fidelity High Snørestøvletter Black FP6aqSnqw Eastland High Eastland Fidelity High Snørestøvletter Black FP6aqSnqw Eastland High Eastland Fidelity High Snørestøvletter Black FP6aqSnqw Eastland High Eastland Fidelity High Snørestøvletter Black FP6aqSnqw
Andersen Blue Jepsen Dusty Bertoni Jakkesæt 4pRfxw
High Fidelity Eastland Black Eastland Snørestøvletter High
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Snørestøvletter Fidelity Black High High Eastland Eastland
Butterfly Dark Blue 2 Yourturn Pack q7XxUnSEw Jakkesæt Charcoal Hugo Arti Blazere Hugo Arti xw6wUP1q