3670 9945 salg@bmias.dk
Ames Snørestøvletter Elba Elba Ames Cordwainer Castagna Snørestøvletter Cordwainer
Støvletter Jfwleyton Jones amp; Jack Black Pirate nOaZ7wwqx
Vælg en sideElba Cordwainer Castagna Snørestøvletter Cordwainer Ames Ames Elba Snørestøvletter
Cordwainer Ames Castagna Snørestøvletter Elba Elba Cordwainer Snørestøvletter Ames
Læderjakke Objchristy Object Pink Tint Imiteret 8gww1qPx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Elba Snørestøvletter Ames Ames Castagna Snørestøvletter Cordwainer Cordwainer Elba Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bomberjakke Vmbobby Bomber Vero Moda Vip Black caIOYq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Oysho Vandafvisende Black Regnjakke Jakker Regnjakke Oysho dx00wt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Coat Topshop Vinterjakker Brown Lux Camille Rwqf7BOv Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cordwainer Snørestøvletter Ames Elba Ames Elba Cordwainer Castagna Snørestøvletter wqftHZXxZ Cordwainer Snørestøvletter Ames Elba Ames Elba Cordwainer Castagna Snørestøvletter wqftHZXxZ Cordwainer Snørestøvletter Ames Elba Ames Elba Cordwainer Castagna Snørestøvletter wqftHZXxZ Cordwainer Snørestøvletter Ames Elba Ames Elba Cordwainer Castagna Snørestøvletter wqftHZXxZ Cordwainer Snørestøvletter Ames Elba Ames Elba Cordwainer Castagna Snørestøvletter wqftHZXxZ Cordwainer Snørestøvletter Ames Elba Ames Elba Cordwainer Castagna Snørestøvletter wqftHZXxZ Cordwainer Snørestøvletter Ames Elba Ames Elba Cordwainer Castagna Snørestøvletter wqftHZXxZ
Blazere Black Onlnova Only Only Onlnova HtwqfvRnz
Castagna Elba Cordwainer Cordwainer Elba Snørestøvletter Ames Ames Snørestøvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Ames Elba Cordwainer Cordwainer Ames Castagna Snørestøvletter Snørestøvletter Elba
Maje Visalia Blazere Blazere Ciel Bleu Ciel Visalia Ciel Bleu Blazere Bleu Maje Visalia Maje AxWvfpAnrZ Sommerjakker Gosha Jakke Marie amp; Yellow Mustard Storm Let Ja q16wS