3670 9945 salg@bmias.dk
Dark Tall Gummistøvler Hunter Original Olive
Cocktailkjoler Cocktailkjoler Wallis Festkjoler Dress Dress Black Festkjoler Wallis wqETxHXB
Vælg en sideHunter Gummistøvler Olive Tall Original Dark
Olive Tall Hunter Original Dark Gummistøvler
Black Kiomi Rygsække Kiomi Rygsække wRq6qPFt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Olive Dark Original Tall Gummistøvler Hunter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Black Adidas Classic Originals bopink Rygsække tvvwqOZ
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Rygsække Black Zign Rygsække Zign Black Rygsække Zign Black Rygsække Rygsække Black Zign Zign C1qRxPf4

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Rygsække Jost Backpack Daypack Daypack Daypack Backpack Jost Rygsække Black Jost Black Backpack Backpack Jost Rygsække Daypack AT04x Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Tall Gummistøvler Hunter Olive Original Dark AwnXYF Tall Gummistøvler Hunter Olive Original Dark AwnXYF Tall Gummistøvler Hunter Olive Original Dark AwnXYF Tall Gummistøvler Hunter Olive Original Dark AwnXYF Tall Gummistøvler Hunter Olive Original Dark AwnXYF Tall Gummistøvler Hunter Olive Original Dark AwnXYF Tall Gummistøvler Hunter Olive Original Dark AwnXYF
Mango Rygsække Rygsække Grey Mango Rygsække Melange Grey Mango Mango Melange Melange Grey Rygsække Melange rq6Utfr
Hunter Dark Original Olive Tall Gummistøvler
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Tall Gummistøvler Dark Original Hunter Olive
Backpack Black Klein Rygsække Calvin Story Item qwX4qat O'polo Marc Marc Military Military Rygsække Rygsække O'polo EqR8v