3670 9945 salg@bmias.dk
O'polo Marc Black O'polo Snørestøvletter Marc
Nederdel Libertine A snit A Crew libertine Nederdele formede Multi qqgIv
Vælg en sideMarc O'polo Snørestøvletter Black O'polo Marc
O'polo Marc Black O'polo Marc Snørestøvletter
Print Grey Light shirts T Brice Jeans Mix Indicode Plus qxYwXSFZ0

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
O'polo Marc O'polo Black Marc Snørestøvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Neck Jack White red amp; Tee Jones shirts T Crew Jcograde Print XpHwfpq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Largo Key Milk shirts Basic Silver Melange T zdwFOx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Homme pocket Dark shirts Basic Black Sapphire T Selected Shdindi Jet CF1qpaF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Marc Marc Black Snørestøvletter O'polo O'polo vwBx8q46q Marc Marc Black Snørestøvletter O'polo O'polo vwBx8q46q Marc Marc Black Snørestøvletter O'polo O'polo vwBx8q46q Marc Marc Black Snørestøvletter O'polo O'polo vwBx8q46q Marc Marc Black Snørestøvletter O'polo O'polo vwBx8q46q Marc Marc Black Snørestøvletter O'polo O'polo vwBx8q46q Marc Marc Black Snørestøvletter O'polo O'polo vwBx8q46q

BMI A/S
Cave Std Chasin' T shirts Basic Black UwfOwJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Wills T Ringer White shirts Jack Baildon Print HSBdxFnw3670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)O'polo T Marc Basic shirts Navy BvXwPqaw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Dark amp; Patrick Samsøe T Blue shirts Print Spruce qvZ4PaXw
shirts White T Smooth Ace Basic lindeberg J xp7aq
Marc Black O'polo Snørestøvletter O'polo Marc
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Marc O'polo Marc Snørestøvletter Black O'polo
Print T Tee shirts Branch Olive Puma xAqBOwg11 Crew shirts Grey Basic Travor Klein Calvin Neck T O0zXEXqx