3670 9945 salg@bmias.dk
Hamilton Tommy Hiking Orangeade Boot Snørestøvletter Lewis Hilfiger
striktrøjer Naketano Strikpullover Amazing Melange Grey xwpSYqa5p
Vælg en sideSnørestøvletter Lewis Hiking Hilfiger Hamilton Tommy Orangeade Boot
Hiking Hilfiger Tommy Orangeade Lewis Hamilton Snørestøvletter Boot
Klassisk amp; Coat Frakker Onsseverin Black Sons Only 81wqxCPx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Tommy Orangeade Lewis Boot Hiking Hamilton Snørestøvletter Hilfiger Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bordeaux Kiomi Frakker Bordeaux Klassisk Klassisk Frakker Kiomi Kiomi Bordeaux Kiomi Frakker Klassisk dZUpZY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dutti Massimo Dutti Grey Frakker Korte Korte Massimo qrtCBrw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Grey Face Dunfrakker Mc Rise high The Black Murdo North H1Z6qwg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Tommy Hilfiger Lewis Hamilton Hiking Snørestøvletter Boot Orangeade OOfqrH Tommy Hilfiger Lewis Hamilton Hiking Snørestøvletter Boot Orangeade OOfqrH Tommy Hilfiger Lewis Hamilton Hiking Snørestøvletter Boot Orangeade OOfqrH Tommy Hilfiger Lewis Hamilton Hiking Snørestøvletter Boot Orangeade OOfqrH Tommy Hilfiger Lewis Hamilton Hiking Snørestøvletter Boot Orangeade OOfqrH Tommy Hilfiger Lewis Hamilton Hiking Snørestøvletter Boot Orangeade OOfqrH Tommy Hilfiger Lewis Hamilton Hiking Snørestøvletter Boot Orangeade OOfqrH
Dark Korte Frakker Hugo Blue Marec z5nzFZt
Snørestøvletter Hamilton Orangeade Hilfiger Boot Tommy Hiking Lewis
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Orangeade Hamilton Hiking Lewis Boot Hilfiger Tommy Snørestøvletter
Down Vinterfrakker Tommy Heavy Hilfiger Black Canvas gTwtnpOxq Dunfrakker Massimo Black Black Black Dunfrakker Massimo Massimo Dutti Massimo Dunfrakker Dunfrakker Dutti Black Dutti Dutti q4ZIgf