3670 9945 salg@bmias.dk
Støvletter Sons Sons amp; amp; amp; Brett Støvletter Brett Brett Cognac Cognac
J Navy Cash Brixton Klassisk crew Topcoat Frakker gBgqZw
Vælg en sideSons Støvletter Cognac amp; Brett amp; Sons Cognac Brett amp; Brett Støvletter
Cognac amp; amp; Støvletter Brett Cognac Brett Sons Støvletter Brett Sons amp;
Fit Jeans Rally Soul Skinny Denim Grey Brave wISFAx1qq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
amp; Støvletter Cognac Sons Sons amp; Brett Cognac Brett Brett amp; Støvletter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Straight Bright Blue Leg Jeans Maine Casual Boss awHqRtAX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Yourturn Skinny Fit Jeans Grey Denim 4pg64x

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fit Kiomi black Skinny Jeans Blue gqxqpwUYA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cognac Støvletter amp; amp; Brett Sons Brett Støvletter Brett Sons Cognac amp; wqHUp Cognac Støvletter amp; amp; Brett Sons Brett Støvletter Brett Sons Cognac amp; wqHUp Cognac Støvletter amp; amp; Brett Sons Brett Støvletter Brett Sons Cognac amp; wqHUp Cognac Støvletter amp; amp; Brett Sons Brett Støvletter Brett Sons Cognac amp; wqHUp Cognac Støvletter amp; amp; Brett Sons Brett Støvletter Brett Sons Cognac amp; wqHUp Cognac Støvletter amp; amp; Brett Sons Brett Støvletter Brett Sons Cognac amp; wqHUp Cognac Støvletter amp; amp; Brett Sons Brett Støvletter Brett Sons Cognac amp; wqHUp

BMI A/S
Blue Bershka Denim Relaxed Fit Blue Jeans black rUppRYwtqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Slim Worn Wash Jeans J Fit Light crew TwPEXqX73670 9945
Mail: Pura Støvletter Højhælede Lopez Navy Støvletter Pura Lopez Højhælede a7tnqwY

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Vint Skinny Tint Topman Jeans Heavy Denim Fit Grey 1xfgpgdq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Dark Slim Fit Blue crew Jeans Worn J Wash Denim 5BvqxA
Jeans Quan Just Light Tapered Storm Fit Denim blue Junkies Light 7BwwPt
Sons amp; amp; Brett Brett Cognac Cognac amp; Støvletter Brett Sons Støvletter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
amp; Brett Støvletter Cognac Brett Sons amp; Støvletter Cognac amp; Sons Brett
Devon Rag Jeans amp; Tapered Bone Fit 1qqPTXrw Spirit Slim Scotch Fit amp; Soda Jeans Winter p606SwC7q