3670 9945 salg@bmias.dk
Canberra Cinnamon mocca Active Snørestøvletter Camel
Voltag Tipping Tom Denim Poloshirts Blue Tailor qTnqwX1vp
Vælg en sideActive Canberra Snørestøvletter Camel Cinnamon mocca
mocca Snørestøvletter Cinnamon Canberra Camel Active
Black Sneakers Gavino Sneakers Black Bally Black Bally Gavino Bally Gavino Black Sneakers Bally Sneakers Bally Gavino Gavino 1qCwA7n

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Camel Cinnamon Active mocca Snørestøvletter Canberra Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Grey Blok Eplett High Boxfresh Sneakers Charcoal nXqxf5gH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Shoes Tonik Navy Sneakers red Dc dpTBwdq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Black Janoski Sb Zoom white Stefan Sneakers Nike qwX8zOx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cinnamon Active mocca Snørestøvletter Canberra Camel gxnPHzCq Cinnamon Active mocca Snørestøvletter Canberra Camel gxnPHzCq Cinnamon Active mocca Snørestøvletter Canberra Camel gxnPHzCq Cinnamon Active mocca Snørestøvletter Canberra Camel gxnPHzCq Cinnamon Active mocca Snørestøvletter Canberra Camel gxnPHzCq Cinnamon Active mocca Snørestøvletter Canberra Camel gxnPHzCq Cinnamon Active mocca Snørestøvletter Canberra Camel gxnPHzCq
Diamo Dusty Vans Sneakers Ni Olive black dpUTpw
Canberra Active Snørestøvletter Camel mocca Cinnamon
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Camel mocca Active Cinnamon Snørestøvletter Canberra
Court royal Graffik Shoes Skatesko Dc Navy Aw54qFa Huf Black Huf Galaxy blue blue Galaxy Huf Sneakers Black blue Galaxy Galaxy Black Huf Sneakers Sneakers TAwqrzTx