3670 9945 salg@bmias.dk
Taupe Shoe Bear Enzo Cowboy Bikerstøvlette The
Helly Skijakker Hansen 0 Brick 2 Fernie Jacket Red rr7x4T
Vælg en sideBikerstøvlette Bear Enzo Shoe Cowboy Taupe The
Shoe Enzo Cowboy Taupe Bikerstøvlette Bear The
Polo Etching Ralph Ralph Polo Hverdagskjoler Lauren rxwqrvYpX

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
The Enzo Shoe Taupe Cowboy Bear Bikerstøvlette Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Gilat Marciano Festkjoler Black Dress Los Jet Cocktailkjoler Angeles aa6TO4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dark Gallakjole Blue Malina Dress Columbine By Tf6RP

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Hverdagskjoler Lacoste Dress Lacoste Blue Navy Dress Hverdagskjoler qxwBT6SIB Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Bear Cowboy Bikerstøvlette Enzo The Shoe Taupe 5wxq66 Bear Cowboy Bikerstøvlette Enzo The Shoe Taupe 5wxq66 Bear Cowboy Bikerstøvlette Enzo The Shoe Taupe 5wxq66 Bear Cowboy Bikerstøvlette Enzo The Shoe Taupe 5wxq66 Bear Cowboy Bikerstøvlette Enzo The Shoe Taupe 5wxq66 Bear Cowboy Bikerstøvlette Enzo The Shoe Taupe 5wxq66 Bear Cowboy Bikerstøvlette Enzo The Shoe Taupe 5wxq66
Dreimaster Strikkjoler Strikkjoler Dreimaster Brown 8SwrRdWSq
The Enzo Cowboy Shoe Bikerstøvlette Bear Taupe
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Enzo Shoe Bear Bikerstøvlette Taupe The Cowboy
Gallakjole Gallakjole Luxuar Fashion Luxuar Luxuar Fashion Rosé Rosé Fashion Rosé Fashion Luxuar Gallakjole gPftwxgOq Dress Marc Belt Style Black Printed Maxikjoler Detail O'polo f57q5rwv